Digital Smile Design

Met de nieuwste techniek ‘Digital Smile Design’ kunt u zien en ervaren wat de mogelijkheden zijn om voor u de perfecte smile te creëren. Alle bewegingen van de mond en de effecten van spraak evenals aanpassingen in bijvoorbeeld kleur, vorm of stand kunnen in beeld gebracht worden alvorens u deze definitieve beslissing maakt.

De tandarts maakt een video-opname van mond en gezicht voor de behandeling. Dit is wat Digital Smile Design een succes maakt. Daarna wordt er een ‘voorbeeld oplossing’ geplaatst, welke na uiterst precieze analyse is opgesteld door de tandtechnicus.

Naast de wax-up geeft Digital Smile Design een nog perfecter beeld van het eindresultaat voor de patiënt. Ook een perfectere afstemming van de te maken keuzes van vorm en kleur van tanden door de tandarts en tandtechnici door de software gekoppeld aan de videobeelden. 

In deze moderne tijd met deze nieuwe techniek wordt steeds meer mogelijk op het gebied van esthetische tandheelkunde om het totaalbeeld en samenhang van tanden, mondvormen en gezichtsmimiek te optimaliseren.

Maak een afspraak voor Digital Smile Design® bij onze tandartspraktijk in Den Haag.

 

Contactgegevens

Mondzorggilde Nederland
Savannahweg 69
3542 AW Utrecht

Telefoon 030 78 20 100

Stuur ons een e-mail

Vind een praktijk

Het netwerk van Mondzorggilde blijft groeien. Vind een praktijk bij u in de buurt. 

Contactgegevens

Mondzorggilde Nederland
Savannahweg 69
3542 AW Utrecht

Telefoon 030 78 20 100

Stuur ons een e-mail

© 2021 Mondzorggilde Nederland. All rights reserved. Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring