Informatie voor patiënten

MZGN is in 2017 gestart met het opnieuw vormgeven van de mondzorg in Nederland. Wij zijn ervan overtuigd dat MZGN voor u vernieuwingen brengt op het gebied van omgang met u als cliënt, organisatie van de praktijk, ontwikkeling van nieuwe werkwijzen en samenwerking met andere mondzorgers.

Via deze website bieden wij u relevante informatie aan over o.a. onze visie en missie, onze praktijken, wijze van aanmelden en behandelingen.

We streven ernaar een kwaliteitslabel te zijn voor zowel mondzorger als cliënt. Zo staat MZGN voor optimale service, open communicatie en vraaggerichte zorg. Daarnaast investeren we doorlopend in kennisdeling, ontwikkeling en opleiding binnen de organisatie. Hoe we dat doen? We bouwen aan een netwerk van samenwerkende mondzorgcentra dat door wetenschappelijke, maatschappelijke, organisatorische en technische vernieuwingen de meest gewaardeerde mondzorginstelling in Nederland gaat worden.

Over MZGN

MZGN komt voort uit een uitvoerige analyse van de trends in de mondzorg in Nederland. In 2017 is MZGN gestart met het opnieuw vormgeven van de mondzorg in Nederland. We streven ernaar een kwaliteitslabel te zijn voor zowel mondzorger als cliënt.