Klachtenregeling

Geef ons feedback

Wij doen er alles aan om u de beste tandheelkundige zorg te bieden en hebben daarover graag goed contact met u. Mocht het een keer voorkomen dat u vindt dat wij u onjuist of onzorgvuldig informeerden of behandelden, dan vragen wij u dit eerst persoonlijk met ons te bespreken.

Voor ons is het belangrijk te weten dat u een probleem hebt of niet helemaal tevreden bent. Wij willen u graag uitleggen waarom we iets op een bepaalde manier hebben gedaan en meestal lost dit onduidelijkheden op. We vertrouwen er op dat we gezamenlijk een oplossing vinden.

Informatiepunt

Wilt u meer informatie over tandheelkunde en tandheelkundige behandelingen, dan kunt u terecht op allesoverhetgebit.nl of telefonisch advies inwinnen bij het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP, tel: 0900 202 5012, € 0,15 per minuut). Beide geven onafhankelijke informatie en zijn opgericht door onze beroepsorganisatie NMT.

U komt er met ons niet uit

Hebt u het gevoel dat uw klacht door ons niet naar tevredenheid wordt opgelost, dan kunt zich wenden tot de klachtencommissie van de KNMT. Dat is de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter Bevordering van de Tandheelkunde. De KNMT is gevestigd te Nieuwegein. Meer informatie vind u in de patiënten-informatiefolder klachtenregeling tandartsen.

Klachtenregeling

Indien we gezamenlijk niet tot een voor u bevredigende oplossing komen, dan kunt u terecht bij de klachtencommissie van de KNMT. Dat is de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter Bevordering van de Tandheelkunde. De KNMT is gevestigd te Nieuwegein. Meer informatie vind u in de patiënten-informatiefolder klachtenregeling tandartsen.

Vind een praktijk

Contactgegevens

Mondzorggilde Nederland
Savannahweg 69
3542 AW Utrecht

Telefoon 030 78 20 100

Stuur ons een e-mail

Vind een praktijk

Het netwerk van Mondzorggilde blijft groeien. Vind een praktijk bij u in de buurt. 

Contactgegevens

Mondzorggilde Nederland
Savannahweg 69
3542 AW Utrecht

Telefoon 030 78 20 100

Stuur ons een e-mail

© 2020 Mondzorggilde Nederland. All rights reserved. Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring