Tandarts bezoek

Bij uw eerste bezoek vragen wij u vriendelijk het volgende mee te nemen:

  • Een geldig legitimatiebewijs
  • Het pasje van de zorgverzekeraar

Indien u voorheen patiënt bent geweest bij een andere tandarts, is het prettig als u uw oude tandarts vraagt om uw dossier tijdig naar ons door te sturen. Hierdoor kunnen we onder andere gebruik maken van de bestaande röntgenfoto’s en weten we ook wat er wel/niet gedaan is.

Bij binnenkomst ontvangt u van een baliemedewerker een gezondheidsvragenlijst, deze kunt u vooraf invullen. Aan de hand van de gezondheidsvragenlijst wordt er geïnformeerd naar uw gezondheid en evt. medicijngebruik. Als u iets op de vragenlijst niet begrijpt, vraagt dan gerust uw behandelaar om uitleg.

Naast een gesprek over uw algehele gezondheid vindt een uitgebreid mondonderzoek plaats en zetten wij graag samen met u uw tandheelkundige wensen op een rij. Als u geen acute klachten heeft, vindt bij het eerste bezoek geen behandeling plaats. Indien uitgebreidere behandelingen noodzakelijk zijn, maken wij met u een vervolgafspraak.

Na het eerste bezoek (intake) worden in overleg met u uw gegevens opgevraagd bij uw vorige tandarts. Lees in ons privacy statement hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

Vind een praktijk

Vind een praktijk

Het netwerk van Mondzorggilde blijft groeien. Vind een praktijk bij u in de buurt. 

Contactgegevens

Mondzorggilde Nederland
Savannahweg 69
3542 AW Utrecht

Telefoon 030 78 20 100

Stuur ons een e-mail

Contactgegevens

Mondzorggilde Nederland
Savannahweg 69
3542 AW Utrecht

Telefoon 030 78 20 100

Stuur ons een e-mail

© 2020 Mondzorggilde Nederland. All rights reserved. Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring