Aansluiten bij Mondzorggilde

Een netwerk van samenwerkende praktijken

Het begon in de zomer van 2017. Een nieuwe organisatie in de mondzorg. Een netwerk van samenwerkende praktijken, gericht op het leveren van de beste kwaliteit zorg en de fijnste service.

Een ‘gilde’, waarbinnen we doorlopend kennis en ervaring uitwisselen zodat onze specialisten zich blijven ontwikkelen en patiënten nog beter kunnen helpen.

Professionals die zijn aangesloten bij Mondzorggilde Nederland behouden hun autonomie en hebben altijd de regie over de behandelingen, de te gebruiken materialen en behandeltijd.

Praktijk overname

Bent u liever meer bezig met het behandelen van patiënten en minder met de randzaken die bij het runnen van een praktijk horen? Of overweegt u om op (korte) termijn met pensioen te gaan en wilt u weten wat de mogelijkheden tot praktijkovername zijn? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan via info@mondzorggilde.nl. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier

Mondzorggilde Nederland ondersteunt en faciliteert de praktijk zodanig, zodat u zich weer volledig kunt richten op de behandelingen en u zich weer meer met u hobby’s bezig kan houden buiten werktijd.

Mondzorggilde Shared Service Center in Utrecht

Ons Shared Service Center is gevestigd in Utrecht.

Contactgegevens

Mondzorggilde Nederland
Savannahweg 69
3542 AW Utrecht

Telefoon 030 78 20 100

Stuur ons een e-mail

Vind een praktijk

Het netwerk van Mondzorggilde blijft groeien. Vind een praktijk bij u in de buurt. 

Contactgegevens

Mondzorggilde Nederland
Savannahweg 69
3542 AW Utrecht

Telefoon 030 78 20 100

Stuur ons een e-mail

© 2020 Mondzorggilde Nederland. All rights reserved. Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring