Werken bij MZGN

MZGN investeert. Niet alleen in ‘state-of-the-art’ apparatuur en materialen maar ook in opleiding en ontwikkeling. Binnen MZGN is veel tandheelkundige kennis aanwezig en die delen we graag met u. Voor net afgestudeerde tandartsen hebben we een mentorschap: we koppelen jonge, startende, tandartsen aan ervaren tandartsen om ze zo elke dag een beetje beter te maken. Senior tandartsen kunnen op hun beurt natuurlijk ook leren van de startende tandarts. De medische autonomie van de tandarts staat bij ons altijd voorop.

Life-long learning

MZGN biedt de mogelijkheid om te blijven ontwikkelen en leren binnen het ‘Life-long Learning Programma’. Tijdens de jaargesprekken met alle leden van het mondzorgteam is dit een vast agendapunt.

MZGN faciliteert en financiert bij- en nascholing van het hele mondzorgteam door scholingsactiviteiten voor het team ter plaatse en cursaal onderwijs per discipline, elders. De voorkeur gaat uit naar scholing in de vorm van masterclasses, workshops en e-learning. Belangrijk is het interactieve karakter ervan. Bij- en nascholingspunten per werknemer worden door MZGN geregistreerd.

Meer weten over werken bij MZGN?

Op dit moment zijn we op zoek naar enthousiaste mensen in verschillende disciplines. Meer weten over werken bij MZGN? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U hoort binnen 48 uur van ons.